Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... 55% din companiile active astăzi în România sunt înființate după anul 2010, în timp ce doar 15% au început activitatea înainte de anul 2000?

Astfel, 1 din 2 companii locale nu a trecut prin ultima criză financiară din 2008–2009, acestea fiind predispuse la un comportament emoțional imprevizibil în următoarea recesiune!

Doar 15% din companiile active astăzi sunt în business de peste două decenii, acestea concentrând aproape 40% din venituri, jumătate din active și o treime din angajați.

În acest context, durata medie de viață a unei companii în România este de doar 10 ani, mult sub media regională sau europeană. Nucleul mediului de afaceri este prea mic și vulnerabil pentru a rezista șocurilor externe, pătura de mijloc fiind extrem de subțire!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play