Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Seminarii

Sunt în curs de implementare al unui sistem de înregistrare și plată online pentru aceste seminarii. Această pagină va fi actualizată în curând cu întreg calendarul seminariilor pentru anul în curs.

În această secțiune voi publica calendarul pentru cursurile și seminariile pe care le voi susține online pe parcursul fiecărui an. Seminariile se împart în 2 categorii:

Finanțele afacerii

Tehnici de bugetare, analiza marginilor de profitabilitate și calitatea performanței financiare (suficiența, imunitatea și gradul monetar al profitului), cum se pregătește și evaluează fluxul de numerar al unei companii, scenarii de stres și ipoteze negative asupra lichidității (reziliența la stres), analiza capitalului de lucru și competitivatea acestuia (viteză și marjă), structura de capital (gradul optim de îndatorare), competitivitatea unei afaceri în oglindă cu firmele concurente (tehnici de analiză forward-looking), politica dividendelor și impactul asupra fluxului de numerar, randamentul proiectelor de investiții.

Finanțe personale

Tehnici și exemple pentru planificare financiară în familie, achiziții importante în viață (locuință, mașină) strategii potrivite de investiții în funcție de natura obiectivelor financiare și constrângeri, investiții în imobiliare și gestiunea creditelor, exemple concrete pentru investiții în piața de capital direct (broker) sau indirect (fonduri mutuale), investiții pentru pensie privată, soluții de asigurare, tehnici pentru educația financiară a copiilor.

Aceste seminarii sunt susținute de Iancu Guda prin compania:
Denumire companie: GUDA & GUDA SRL
Cod Fiscal: RO32755300,
Reg. Com. J40/1351/2014
DUNS Nr. 533451085
Adresa: Str. Johannes Kepler nr 2, București, Sector 2
Email: contact@iancuguda.ro

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play