Business in Motion by Iancu Guda

In parteneriat cu Finlight, platforma online pentru automatizarea managementului financiar, am dezvoltat primul pachet de raportare financiară construit special pentru micro și IMM-uri. Este destinat antreprenorilor români ce conduc întreprinderi mici și mijlocii și nu dispun de sisteme complexe de raportare financiară și de departament specializat de raportare financiară.

Vrei să înțelegi esența situației financiare a afacerii tale, rapid și simplu, dintr-o singură privire? Vrei să iei decizii bazate pe date pentru creșterea performanței afacerii și stabilitatea firmei tale? Vrei să previi potențiale probleme, înainte ca ele să apară? Soluția este la un click distanță: BiM (Business in Motion) by Iancy Guda, sistemul online automatizat de raportare financiară.

Despre serviciul de raportare financiară Business in Motion

Esti un antreprenor pasionat de afacerea ta, dar prea ocupat de bunul mers al lucrurilor zilnice pentru a sta in birou sa calculezi zilnic indicatorii financiari? Lasa raportarea financiara in responsabilitatea Finlight – raportul BiM (Business in Motion) dezvoltat de Iancu Guda iti va spune tot ce trebuie sa stii: cei mai importanti indicatori financiari actualizati lunar, alerte privind potentiale riscuri, evaluarea solvabilitatii afacerii tale si explicatii pentru principalele probleme identificate.

Caracteristici

Informațiile financiare sunt prezentate într-un format sintetizat de tip Dashboard format din Indicatori financiari, Index și Alerte financiare. În plus, ai acces la Rapoarte financiare detaliate pentru o înțelegere completă a situației financiare.

Generarea pachetului de raportare financiară necesită un efort minim din partea ta, lunar. Trebuie doar să încarci registrul jurnal în fiecare lună, prin câteva click-uri simple.

Dashboard

Dashboard-ul BiM îți pune la dispoziție toate informațiile financiare de care ai nevoie, într-o singură privire. Sunt sintetizate, le explicate și deja evaluate automat, pentru o înțelegere ușoară și o acțiune rapidă din partea ta

Indicatori financiari

Poți vedea valoarea curentă a fiecărui indicator cheie, astfel încât să poți monitoriza evoluția acestuia și să compari performanța actuală față de o perioadă de referință anterioară.

Index

Fiecare arie de interes identificată de Iancu este evaluată financiar pe scară de la 1 la 100, folosind un mecanism specific de evaluare financiară denumit Index. Este ușor de înțeles, prezentând o perspectivă clară asupra performanței fiecărei arii precum și a elementelor componente

Alerte

Mecanismul de alerte financiare pre-configurate te informează despre orice anomalii sau evoluții negative importante în situația financiară a firmei

Rapoarte financiare

Cuprind detalierea informațiilor prezentate in Dashboard

Cum se foloseste

Ciclul de îmbunătățire continuă

În fiecare lună, echipa managerială analizează rezultatele financiare ale lunii anterioare folosind Business in Motion. Pe baza acestor analize, se iau decizii strategice pentru îmbunătățirea performanței, care sunt apoi implementate în activitățile companiei. Acest proces se repetă lunar, asigurând un management eficient și o optimizare continuă a afacerii.

Programul Business in Motion by Iancu Guda

"Am creat acest program, din dorința de a aduce schimbare și claritate în modul în care microîntreprinderile și IMM-urile din România își gestionează finanțele. Conștient de provocările pe care le întâmpină antreprenorii atunci când vine vorba de raportarea și analiza financiară, obiectivul meu a fost să ofer o soluție simplă, accesibilă și extrem de eficientă."
Iancu Guda
Analist Financiar, Autor, Antreprenor

BIM by Iancu Guda

Pentru afacerile aflate la început
Include:

99

/ lună