Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... suma tuturor investițiilor realizate în ultimul deceniu de către cele mai mari 100 de multinaționale se ridică la aproape 89 mld. Lei, comparativ cu 748 mld. Lei înregistrate la nivelul întregului mediu de afaceri?

În proporție de aproape 80%, investițiile realizate pe termen lung ale acestor multinaționale se referă la active corporale (utilaje, echipamente, mașini, clădiri sau terenuri), diferența fiind de natură financiară (ex.: preluări de alte firme). Am ajuns la aceste concluzii după analiza evoluției situațiilor financiare pentru cele mai mari 100 de companii multinaționale active în România în ultimul deceniu!

Investiții pe termen lung (CAPEX, mld. Lei) — top 100 mulținationale active în România

În zilele ce urmează voi continua cu alte concluzii privind multinaționalele active în România. #AdevăruriDespreMultinaționale

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play