Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... structura de cheltuieli a firmelor arată că marile companii sunt mult mai transparente comparativ cu microîntreprinderile?

Astfel, ponderea altor cheltuieli de exploatare în totalul cheltuielilor este mai scăzută în cazul firmelor mari. Deși s-a vehiculat foarte des că firmele mari își diminuează profiturile pentru a plăti taxe mai mici, nu cred că problema optimizării fiscale la limită legii este generalizată în rândul companiilor mari. Dimpotrivă, cred că economia subterană și evaziunea sunt mai generalizate în rândul microîntreprinderilor, care nu sunt auditate și pot înregistra cheltuieli de interes personal pe companie, acestea având un impact mai mare asupra profitului brut (din cauza dimensiunii mici a firmei).

Alte cheltuieli de exploatare (% total cheltuieli) — în funcție de dimensiunea companiei

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play