Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... salariul mediu brut înregistrat de angajații Metrorex S.A. (CIF 13863739) pe parcursul anului 2018 a fost de 8.481 Lei?

Cu 72% peste media din mediul de afaceri privat și cu 42% peste nivelul mediu înregistrat acum 5 ani.

Comparând cu alte companii similare din țări apropiate, Metrorex S.A. (România, București) înregistrează cea mai mare disproporție a salariului raportat la mediul de afaceri. Deși companiile similare din regiune înregistrează salarii peste mediul privat, acestea sunt profitabile (nu au nevoie de subvenții) iar diferențele sunt păstrate în limite decente, respectiv +21% (Praga), +42% (Budapesta) și +53% (Varșovia).

Metrorex S.A. are mari probleme cu plata furnizorilor care și-au onorat obligațiile contractuale, una din probleme fiind cauzată și de plata unor salarii exagerat de mari pentru un personal supradimensionat!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play