Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... România este în topul statelor UE cu cei mai mulți tineri care stau degeaba: peste 730.000 de români cu vârsta între 20 și 34 de ani nu lucrează și nici nu învață?

România ocupă o poziție defavorabilă în rândul statelor Uniunii Europene în ceea ce privește indicatorul NEET (acronimul pentru formularea „Not in Education, Employment or Training”), fiind pe locul trei în 2018 în topul statelor cu cele mai mari niveluri ale acestui indicator, arată datele Eurostat.

Astfel, dintr-o generație de peste 3,5 milioane de locuitori cu vârsta cuprinsă între 20 și 34 de ani potrivit datelor Institutului Național de Statistică, un procent de 20,4%, adică peste 730.000 de tineri, se încadrează în categoria celor care nici nu lucrează și nici nu învață.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play