Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... deși CN Poșta Română S.A. a crescut prețurile pentru trimiterile poștale cu 237% în ultimii 8 ani, veniturile companiei au rămas relativ stabile între ’12-18, între 1,1–1,2 mld. Lei?

Deși creșterea economică cumulată din perioada analizată este de aproape 25% și veniturile principalilor concurenți privați au crescut semnificativ (ex.: Fan Courier Express S.R.L. înregistrează o triplare a veniturilor în perioada analizată), Compania Națională Poșta Română S.A. (CIF 427410) înregistrează venituri în stagnare în timp ce prețul mediul al serviciilor oferite s-a dublat!

Aceasta reflectă competitivitatea foarte scăzută a companiei și faptul că nu își poate menține veniturile decât prin creșterea prețului din cauza majorării costurilor, deși calitatea serviciilor oferite nu a fost îmbunătățită.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play