Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... în România sunt doar 588 de companii (0,1% din totalul firmelor) care înregistrează venituri peste 50 mil. €?

Ceea ce reprezintă 41% din veniturile tuturor companiilor din Romania (aproximativ 500.000 de firme active), aproximativ 62% dintre acestea fiind concentrate în București (241), Ilfov (47), Timiș (32), Brașov (24), Cluj (22).

Practic, această distribuție reflectă o supraconcentrare a marilor companii în marile orașe, care înregistrează și cele mai mari salari medii oferite angajaților.

Desigur că tinerii își doresc să ajungă în aceste orașe mari, unde sunt active cele mai importante companii care plătesc munca cel mai bine, dar infrastructura acestora nu mai face față, crescând masiv traficul și poluarea, diminuând timpul liber și scăzând considerabil calitatea vieții.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play