[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Începerea noului an școlar este un moment important din viața copiilor noștri. Pe lângă emoțiile cu care pornesc la drum, cei mici au nevoie de rechizite și de haine pe care să le folosească și cu care — de ce să nu o recunoaștem — să se mândrească. O poveste care se repetă an de an, până intră la facultate. De aceea, o planificare cât mai realistă a cheltuielilor aferente acestui moment ne va ajuta să fim pregătiți și să economisim bani.

După ce întocmim o listă cu ce avem nevoie să cumpărăm (haine, uniformă, manuale, rechizite) putem să începem achiziția.

Anumite lucruri — de care copilul nostru va avea nevoie — pot fi cumpărate din timp. Efectuând cumpărăturile etapizat, de-a lungul verii, nu vom mai resimți dintr-o dată povara cheltuielilor. Urmărirea reducerilor, a cataloagelor online ale celor mai cunoscuți retaileri, a târgurilor de haine, chiar a website-urilor cu anunțuri și a anticariatelor reprezintă toate variante bune prin care putem să evităm risipa financiară. Pe lângă cheltuielile cu copilul nostru, trebuie să avem în vedere și taxe pentru începerea școlii, posibilele contribuții pentru dotarea claselor, etc.

Clasa I presupune cele mai mari cheltuieli fiindcă nu există rechizite și alte lucruri necesare care să fi fost achiziționate anterior, spre deosebire de celelalte clase, unde de-a lungul anilor se strâng diverse care pot fi reutilizate — ghiozdane, stilouri, pixuri, chiar uniforme sau haine. Dacă aveți manuale din anii precedenți, vă puteți gândi să le vindeți și să obțineți astfel bani pentru noile achiziții sau de ce nu, vă puteți orienta chiar spre un yard sale dedicat unui anumit segment de vârstă — de ex.: yard sale pentru clasa I.[/vc_column_text][image_with_animation image_url=”12079″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_background” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” class=”next-article-teaser” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-3-percent” column_padding_position=”top-bottom” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Concluzia e că sunt rechizite și magazine potrivite fiecărui buzunar, care ne vor ajuta cu siguranță să ne ținem cheltuielile în frâu.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]