Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... o gospodărie medie din România aloca pe țigări, băuturi alcoolice, restaurante, baruri și mâncare un buget total de 42% din veniturile lunare, de 200 ori mai mult decât sumele alocate pentru educație (doar 0,2% din veniturile lunare), conform ultimelor cifre publicate de INS?

Cheltuielile alocate pentru sănătate nu reprezintă decât 5,5% din veniturile lunare, cu 50% mai puțin decât costurile băuturilor alcoolice și tutun. Prosperitatea financiară a familiei nu poate fi îmbunătățită fără avansul veniturilor peste dinamica prețurilor și creșterea ratei de economisire. Acestea nu pot fi realizate predictibil dacă nu investim permanent în sănătatea și educația noastră, pentru a ne menține capacitatea de muncă și crește competitivitatea.

De ce se întâmplă acest lucru?

Majoritatea oamenilor rămân blocați sub pătura de mijloc și nu reușesc să acumuleze prosperitate pe măsură ce avansează în viață, deoarece își cresc cheltuielile mai accelerat comparativ cu evoluția veniturilor.

Tu, ce buget din veniturile lunare aloci pentru sănătate și educație?

În curând vei putea descărca gratuit aplicația MiM (Money în Motion) din App Store sau Google Play, pentru evidența cheltuielilor în familie, realizarea economiilor necesare și atingerea obiectivelor financiare.

Cifre exacte ilustrate în graficul următor:

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play