Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... 1% din veniturile unei gospodării din România provin din randament, în timp ce restul de 99% sunt obținute prin muncă activă?

Cine este stăpânul? Banul, evident.

Din păcate, muncim prea mult pentru bani, și nu știm cum să facem că banii să muncească pentru noi. Aproape 95% din avuția poporului român este blocată în imobiliare, depozite bancare, autoturisme și bijuterii. Banii sunt în mișcare foarte lentă în România, aspect vizibil și prin intermedirea financiară cea mai scăzută din UE (soldul creditelor bancare raportate la PIBPIB Produs Intern Brut.  Reprezintă valoarea totală de piață a tuturor bunurilor și serviciilor finale produse într-o țară pe un an. Include consumul privat și al organizațiilor non-profit, investițiile brute, cheltuielile statului și netul exporturilor (exporturi minus importuri). Consumul se divide în privat și public, având avantaje în analiza macroeconomică: consumul privat vizează creșterea bunăstării pe termen lung, iar cel public, fiind exogen, contribuie la diversitatea macroeconomică. PIB = consum + investiții + (exporturi − importuri) fiind doar 26% în țara noastră). De asemenea, România înregistrează cel mai ridicat numerar aflat în circulație prin raportare la PIB, depășind 100 miliarde Lei la finalul anului 2023 și 6,5% din PIB, mult peste media UE de 2,2%.

Tu ce venituri pasive obții? Câți bani produc banii tăi pentru tine?

Haideți să punem #BaniiInMiscare să lucreze pentru noi, să economisim și să investim mai mult. În curând vei putea descărca gratuit aplicația MiM (Money în Motion) din App Store sau Google Play, pentru evidența cheltuielilor în familie, realizarea economiilor necesare și atingerea obiectivelor financiare.

Cifre exacte ilustrate în graficul următor:

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play