Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... valoarea utilajelor și echipamentelor deținute de CEO (Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A., CIF 30267310) scade constant în fiecare an, din cauza învechirii activelor existente și investițiilor noi foarte scăzute?

Astfel, valoarea contabila a acestora a scăzut de la 2.952 mil. Lei (2016) la 2.528 mil. Lei (2018), deci aproape -15% în doar 3 ani.

Unde ajungem în acest ritm?  Producția discontinuă din cauza blocajelor neprogramate cauzate de sistemele vechi determină creșterea subită a importurilor de energie la prețuri foarte mari, astfel că prețul mediu al energiei înregistrat în România pentru acest an este mult peste media din UE!

Ce facem? Cu salarii mai mici plătim energie mai scumpă și combustibil la prețul din Europa? Probabil tot Soros și multinaționalele sunt de vină…

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play