Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... salariul mediu net raportat de cele mai mari 100 de multinaționale active în România aproape s-a dublat în ultimul deceniu?

Deși inflația cumulată în perioada respectivă este de 43%. Astfel, salariul mediu net înregistrat de cele mai mari 100 de multinaționale active în România a crescut de la 2.472 Lei (în 2008) la 4.441 Lei (în 2017), comparativ cu media națională de 2.629 lei (la finalul anului 2017).

Salariul mediu net (Lei) — top 100 multinaționale active în România

Salariile mai mari reflectă investiția în resursa umană, calificarea superioară comparativ cu mediul de afaceri și creșterea contribuțiilor fiscale aferente. Am ajuns la aceste concluzii după analiza evoluției situațiilor financiare pentru cele mai mari 100 de companii multinaționale active în România în ultimul deceniu! În zilele ce urmează voi continua cu alte concluzii privind multinaționalele active în România. #AdevăruriDespreMultinaționale

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play