Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... România înregistrează cel mai ridicat nivel din Europa al salariilor din sectorul public prin raportare la veniturile publice încasate

Astfel, cheltuielile statului pentru salariile angajaților în sectorul public au crescut cu +25% în primele cinci luni din acest an an și aproape s-au dublat în ultimii patru ani.

Cheltuielile de personal ale statului au ajuns la 42 mld. Lei în primele cinci luni din acest an, comparativ cu 33,2 mld. Lei în aceeași perioadă a anului trecut sau 27,8 mld. Lei în 2016.

Majorarea salariilor în sectorul public s-a realizat în contextul unui deficit fiscal de aproape 15 mld. Lei în primele cinci luni din acest an, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu.

Voi ce părere aveți: este sustenabil să majoram salariile actuale pe datorie, împovărând generațiile viitoare și sacrificând bunăstarea pe termen lung?

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play