Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... CN Poșta Română S.A. alocă aproximativ trei sfeturi din veniturile înregistrate (73%) doar pentru cheltuielile de personal?

Astfel, Compania Națională Poșta Română S.A. (CIF 427410) a declarat un număr mediu de 23.404 de salariați pe parcursul anului 2018, cu un nivel total al salariilor de 823 mil. Lei, de 4 ori peste nivelul tuturor investițiilor realizate în ultimii 5 ani.

Practic, în acest ritm, este nevoie de 20 de ani investiții în Poșta Română astfel încât sa egalizeze salariile dintr-un singur an!!

Ponderea cheltuielilor cu salariile în total venituri au fost aproape de 70% la Poșta Română în fiecare an din ultimul deceniu, ponderea fiind de aproape 5 ori peste media din sectorul privat (care alocă maxim 15% din venituri către salarii). Poșta Română este cel mai mare angajator dintre companiile publice, CFR fiind singura companie deținută de stat care mai raportează peste 20.000 de angajați!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play