Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... Poșta Română a alocat în ultimii 5 ani (2014–2018) un capital pentru investiții de 227 mil. Lei, ceea ce reprezintă doar un sfert din nivelul salariilor plătite doar în anul 2018?

Astfel, în acest ritm, la Poșta Română este nevoie de aproape 20 de ani de investiții pentru a egaliza nivelul salariilor dintr-un singur an! Dacă Poștă Română nu se retehnologizează (digitalizare, eficiență logistică), restructurează (taie locurile de muncă și salariile nejustificate din personalul administrativ) și nu introduce servicii moderne, atunci nu va ieși din această capcană a învechirii și deteriorării constante a companiei.

Ca să înțelegeți gravitatea deteriorării competitivității la această companie, deși Poșta Română a crescut prețurile pentru trimiterile poștale cu 237% în ultimii 8 ani, veniturile companiei au rămas relativ stabile între 2012-2018 între 1,1–1,2 mld. Lei…

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play