Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... numărul de locuințe terminate și livrate în piață imobiliară a crescut în anul 2018 cu aproape 10%?

Acest număr tinde către nivelul maxim istoric din anul 2008 după 6 ani de creștere constantă. Astfel, creșterea constantă a ofertei de imobiliare, cuplată cu scăderea cererii, va determina o corecție în piața de real estate prin scăderea prețului imobiliarelor cu minim 25% în următorii doi ani (exact supraevaluarea actuală)! Scăderea cererii este cauzată de creșterea costului de finanțare, plafonarea gradului de îndatorare, emigrarea masivă a populației, instabilitatea fiscală și incertitudinile cauzate de apropierea inevitabilă a următoarei recesiuni în 2019 sau 2020. Conform cifrelor ANCPI, tranzacțiile de vânzare-cumpărare a apartamentelor au scăzut constant cu minim 25% an-la-an începând cu luna August 2018!

Locuințe terminate în România

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play