Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... numărul de angajați raportat de cele mai mari 100 de multinaționale active în România a crescut cu aproape 50% în ultimul deceniu?

De la 158.000 (în 2008) la 234.000 (în 2017), reprezentând aproape 5% din totalul angajaților în mediul de afaceri, creșterea numărului de angajați este însoțită și de investițiile realizate în resursa umană, prin training-urile interne sau externe, accesul la o cultură organizațională matură și know-how-ul internațional dezvoltat prin experiența extinsă în țări din toate continentele.

Număr de angajați în top 100 multinaționale active în România

Aceasta a contribuit și la dezvoltarea calității resursei umane disponibile în România! Am ajuns la aceste concluzii după analiza evoluției situațiilor financiare pentru cele mai mari 100 de companii multinaționale active în România în ultimul deceniu! În zilele ce urmează voi continua cu alte concluzii privind multinaționalele active în România. #AdevăruriDespreMultinaționale

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play