Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... Metrorex S.A. înregistrează cei mai mulți angajați / km rețea de metrou, prin comparație cu alte firme similare din capitalele regionale (Europa Centrală și de Est)?

Astfel, la finalul anului 2018 Metrorex a raportat 64 de angajați / km metrou, în timp ce alte companii similare din regiune înregistrează un personal mai redus, precum BKK Budapesta (20 angajați / km), Metro Warszawskie Varșovia (56 angajați / km), sau DPP Praga (61 angajați / km)!

Cred ca s-a ajuns în această situație din doua motive principale:

  1. Investițiile foarte reduse în cazul Metorex S.A. cauzează învechirea echipamentelor existente și uzura lor morala prin comparație cu evoluția tehnologică (ex.: majoritatea trenurilor din alte capitale sunt conduse automat prin sistemul de control centralizat, biletele sunt vândute prin mașini de eliberare automată a tichetelor),
  2. Creșterea angajaților din segmentul administrativ care nu are justificare în necesarul real de personal (supradimensionarea departamentelor care nu sunt implicate în munca operațională din subsolul rețelei de metrou).

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play