Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... la fiecare companie nou înmatriculată în România pe durata ultimului deceniu înregistrăm aproape două companii care și-au întrerupt activitatea?

Astfel, procesul benefic al distrugerii creative (eliminarea companiilor neperformante, care fac loc altora noi) capătă proporțiile dramatice ale unei regenerări distructive! De aceea, România înregistrează doar 23 de companii la 1.000 de locuitori, cel mai scăzut nivel din UE și al doilea din Europa (doar Serbia înregistrează un raport mai scăzut, respectiv 19 firme la 1.000 de locuitori).

Și mai trebuie spus un lucru: o parte din companiile nou înființate au aceeași acționari care au eșuat în trecut (cel mai ridicat procent al acționarilor care au deschis alte companii după insolvențe trecute fiind in zona de Sud și Sud–Est, respectiv 60%)!

Raport companii OUT (întrerupere activitate) / IN (înmatriculări SRL)

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play