Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... contrar celor vehiculate, companiile mari înregistrează profituri mult superioare microîntreprinderilor?

Firmele care inregistrează venituri >1.000.000 € au generat un profit net total în ultimul deceniu de 229 miliarde €, în timp ce microîntreprinderile (firmele cu venituri <1.000.000 €) au generat pierderi de 51 miliarde € în același interval (în condițiile în care acestea au trecut pe profit începând doar cu anul 2015, când impozitarea acestora a început să fie realizată în funcție de cifra de afaceri inregistrată). Acest aspect este valabil atât din perspectiva dimensiunii absolute a profitului obținut, cât și din perspectiva marjei profitului net obținute prin raportarea acestuia la cifra de afaceri! Deci, este evident că profitul obținut de companiile mari este mult peste cel înregistrat de către microîntreprinderi, și informația privind externalizarea profitului de către marile companii nu este adevărată ca și comportament generalizat! Rezultatul net al companiilor în funcție de venit (cifre exprimate în miliarde Lei)

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play