Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Știați că... raportul dintre creditele financiare contractate de companii versus depozitele înregistrate de firme în sectorul bancar a coborât?

Aproape de 1 la finalul anului curent (practic creditele sunt egale cu depozitele). Iar ultima dată când s-a întâmplat acest lucru a fost în perioada 2007–2008, înainte de impactul crizei financiare anterioare. Astfel, raportul dintre credite și depozite a coborât de la maximul înregistrat în 2012 (aproape 2) la 1 (finalul anul anului 2018) în contextul creșterii lente a creditelor și avansului mult mai accelerat al depozitelor! Companiile sunt reținute în a contracta credite pe termen lung din cauza contextului impredictibil și dificultății de a realiza un buget pe mai mulți ani!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play