Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Una dintre marile probleme ale celor care vor să facă economii este că nu știu de unde să înceapă. Deseori, cheltuielile curente sunt destul de mari încât nu îți mai rămân suficienți bani ca să pui deoparte pentru un fond de rezervă. Vestea bună este că există anumite surse de venit la care nici nu te gândești și care te pot ajuta să faci economii fără să simți acest lucru ca pe o povară.

  1. Reducerile – poate nu te-ai gândit niciodată, dar și cumpărăturile la reduceri reprezintă tot o formă de a face economii. Urmărește perioadele de reduceri la magazinele preferate, instalează-ți aplicații și stai pe site-urile care oferă reduceri. Instalează-ți aplicația Plus în cont și vei vedea că, încet-încet, cheltuielile se vor micșora și vei putea pune deoparte banii rămași.
  2. Venituri din investiții – dacă vrei să te bucuri de un venit constant, poți începe să investești. Mergi la unul din cursurile Școlii de Bani – Modulul II, care te învață care sunt cele mai potrivite produse de investiții fără tine și astfel vei putea sa ai un venit suplimentar.
  3. Venituri din chirii – nu trebuie neapărat să ai un imobil ca să obții o chirie. Poți închiria diverse obiecte, de la mașină până la aparatură audio-video. Astfel, veniturile tale vor crește pe măsură ce închiriezi obiectele de care dispui.

Nu este simplu, însă uneori banii pot veni din surse la care nici nu te-ai gândit. Important este să fii informat și să îți dorești să găsești metode prin care îți poți mări veniturile.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play