Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Fie că ți-ai cumpărat apartament sau că urmează să îți achiziționezi unul, cu siguranță, la un moment dat te vei întâlni cu subiectul renovării apartamentului.

Sunt mulți factori care influențează ce buget vei aloca acestui proces, dar și greșeli pe care dacă le cunoști din timp, poți evita mărirea cheltuielilor alocate apartamentului tău. Poți începe prin a vorbi cu prieteni sau cunoștințe care au trecut deja prin acest demers și pot să îți ofere sfaturi prețioase.

Renovarea unui apartament presupune mai multe etape de la:

Planificarea bugetului și a perioadei necesare renovării

Trebuie să te decizi asupra bugetului de care dispui pentru renovare — cât ești dispus să investești în acest proces și cum vei obține banii.

De asemenea, e important să te hotărăști dacă vei avea nevoie de o echipă specializată care să te ajute cu renovarea apartamentului sau dacă te vei ocupa singur de acest aspect. Momentul în care alegi să îți repari casa trebuie să fie unul optim ca să nu riști alte cheltuieli neprevăzute, de exemplu, parchetul nou montat se poate umfla în condiții de umezeală, așa că asigură-te că atunci când îți vei renova apartamentul, vremea este de partea ta.

Evidența costurilor implicate

Aceștia sunt câțiva pași simpli pe care să îi iei în considerare atunci când ai în plan să îți renovezi apartamentul.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play