Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Celor mai mulți dintre noi ne plac provocările pentru că ne testează ambiția, determinarea, dorința de reușită și de foarte multe ori autocontrolul. Așa că începem tot felul de provocări, de la 30 de zile fără zahăr, la 30 de zile fără rețele sociale sau seriale. Ce-ar fi însă să încercăm o provocare nouă? O zi intreagă fără cheltuieli.

Îți propunem ca o zi pe saptămână să îți propui să nu cheltui niciun leu. Te organizezi astfel încât să nu mai dai bani pe mâncatul în oraș sau pe cafeaua de la cafeneaua preferată și să renunți la orice fel de cheltuială în ziua respectivă. Vei economisi o sumă de bani și îți vei testa ambiția și dorința de a construi un comportament financiar responsabil pe termen scurt și mediu.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play