Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

În primul rând, evaluează dacă îți permiți această achiziție și vezi ce sumă va trebui să plătești în total. Dacă alegi să îți cumperi mașina prin leasing, citește cu atenție condițiile de achiziție și plătește o sumă mai mare în prima tranșă pentru a putea plăti creditul mai repede.

Selectează un model de mașină care se încadrează în bugetul și nevoile tale, cumpără spre sfârșitul verii sau la început de toamnă când majoritatea dealerilor auto oferă promotii, compară prețurile de listă ale modelului dorit, citește cu atenție contractul de vânzare-cumpărare înainte de a-l semna, asigură-te că toate promisiunile verbale făcute de agentul de vânzări se regăsesc și în contract.

Ține minte ca ratele de asigurare CASCO și RCA sunt de 3–4 ori mai mari pentru același autoturism dacă ai între 18 și 28 ani decât dacă ai peste 28 ani. Dacă te informezi corespunzător, vei alege înțelept!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play