Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Fiecare vârstă presupune anumite cheltuieli care dacă sunt gestionate corect, te vor scăpa de mult stres. Iată cum trebuie să îți gestionezi bugetul în funcție de etapa de viață în care te afli:

În facultate

Cel mai important este să înveți să-ți organizezi cât mai bine banii de buzunar. Ține o evidență a cheltuielilor tale și vezi pe care dintre acestea le poți micșora sau elimina total.

20–30 de ani

Este perioada în care ai un job, câștigi bani și ești 100% responsabil de veniturile tale. Este momentul să îmbunătățești ceea ce ai învățat pe perioada facultății și să îți gestionezi cheltuielile din ce în ce mai bine. Tot acum este perioada cea mai bună să investești în obiective pe termen mediu și lung.

30–50 de ani

În această perioadă încearcă să analizezi progresul pe care l-ai făcut pentru îndeplinirea obiectivelor tale. Deschide conturi de economii și de investiții. De asemenea, te va ajuta dacă vei identifica asigurările de care ai sau vei avea nevoie pe viitor.

După vârsta de 50 de ani, ai tot dreptul să te relaxezi, dar nu uita să fii responsabil! Gândește-te la o asigurare de sănătate, la ce vei lăsa drept moștenire, dar și la eventuale locații în care te poți retrage să te relaxezi și să admiri ceea ce ai construit de-a lungul vieții.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play