Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Vine un moment în viața fiecăruia când își dorește o casă a lui și, de cele mai multe ori, nu dispune de o sumă de bani pentru a-și achiziționa casa mult visată. Iar soluția rămâne creditul imobiliar.

Ce trebuie să știi înainte de a-ți face un credit pentru casă?

  1. În primul rând, să fii conștient de faptul că acesta este un credit contractat pe termen lung și îți asumi o responsabilitate pentru o perioadă lungă de timp.
  2. În al doilea rând, ai posibilitatea să contractezi un credit în moneda preferată, însă este recomandabil să alegi moneda în care îți câștigi veniturile întrucât poate fi influențat de fluctuațiile cursului valutar.
  3. Nu în ultimul rând, garanția o constituie însuși bunul achiziționat. Înainte de a lua decizia de a-ți cumpăra o casă, informează-te și asigură-te că faci cea mai bună alegere pentru tine și familia ta.

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play