Aplicația Money in Motion pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play!

Cu toții ne dorim să avem mai mulți bani în buzunar și putem face acest lucru chiar dacă nu suntem cei mai responsabili oameni din lume. Este nevoie de planificare și disciplină pe termen lung, însă putem începe cu câțiva pași mici.

  1. Primul pas este să ne planificăm bugetul personal, să punem deoparte 20% din venituri, 50% să le folosim pentru cheltuielile curente, iar 30% pentru dorințe.
  2. Pasul al doilea este să ne stabilim obiective financiare clare, specifice, încadrate în timp și realizabile pe termen scurt, mediu și lung.
  3. Al treilea pas este să ne facem bugetul personal lunar.

4 pași simpli pentru mai mulți bani în buzunar

Ne calculăm veniturile, cheltuielile lunare, inclusiv cele periodice, calculăm diferența dintre venituri și cheltuieli pentru a vedea care este suma rămasă disponibilă după ce scazi totalul cheltuielilor lunare din totalul câștigurilor lunare. Iar ultimul pas este să fii conștiincios, adică să îți stabilești obiectivele, să îți faci un plan, să îți stabilești un buget personal în care incluzi aceste obiective și să fii cât de disciplinat poți pentru a-ți putea îndeplini visurile.

Pe miercurea viitoare!

#MoneyInMotion

By Iancu Guda

Aplicația MiM pentru monitorizarea cheltuielilor personale este LIVE și poate fi descărcată gratuit din Apple AppStore și Google Play