[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Astfel, valoarea contabila a acestora a scăzut de la 2.952 mil. Lei (2016) la 2.528 mil. Lei (2018), deci aproape -15% în doar 3 ani.

Unde ajungem în acest ritm?  Producția discontinuă din cauza blocajelor neprogramate cauzate de sistemele vechi determină creșterea subită a importurilor de energie la prețuri foarte mari, astfel că prețul mediu al energiei înregistrat în România pentru acest an este mult peste media din UE!

Ce facem? Cu salarii mai mici plătim energie mai scumpă și combustibil la prețul din Europa? Probabil tot Soros și multinaționalele sunt de vină…[/vc_column_text][image_with_animation image_url=”12662″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row]