[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Astfel, Compania Națională Poșta Română S.A. (CIF 427410) a declarat un număr mediu de 23.404 de salariați pe parcursul anului 2018, cu un nivel total al salariilor de 823 mil. Lei, de 4 ori peste nivelul tuturor investițiilor realizate în ultimii 5 ani.

Practic, în acest ritm, este nevoie de 20 de ani investiții în Poșta Română astfel încât sa egalizeze salariile dintr-un singur an!!

Ponderea cheltuielilor cu salariile în total venituri au fost aproape de 70% la Poșta Română în fiecare an din ultimul deceniu, ponderea fiind de aproape 5 ori peste media din sectorul privat (care alocă maxim 15% din venituri către salarii). Poșta Română este cel mai mare angajator dintre companiile publice, CFR fiind singura companie deținută de stat care mai raportează peste 20.000 de angajați![/vc_column_text][image_with_animation image_url=”12858″ alignment=”center” animation=”Fade In” img_link_large=”yes” border_radius=”none” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row]