Testimoniale

Te invit să citești mai departe câteva dintre opiniile exprimate despre cartea mea. Pentru mine, opinia fiecărui cititor contează! De aceea, te invit să-mi împărtășești opiniile tale despre cartea mea, și cum te-a ajutat în afaceri. Poți să faci acest lucru printr-un mesaj trimis prin formularul de contact, accesibil din meniul principal al acestui blog.

Probabil este cea mai bună carte de afaceri pentru un român, din care se pot extrage răspunsuri pragmatice despre ce nu a mers bine și despre ce a excelat în activitatea companiilor din România. Într-un limbaj extrem de simplu, pe înțelesul tuturor, autorul oferă răspunsuri practice la întrebarea esențială „de ce eșuează companiile?”

—Dr. Lucian Claudiu Anghel, Președinte Bursa de Valori București, CEO BCR Banca pentru Locuințe

Prin substanța stiintifică și prin argumentația practică, este o carte care nu ar trebui să lipsească din pregătirea oricărui student, antreprenor, executiv sau decident public.

—Anghel Ion, Prof. Univ. Dr. Academia de Studii Economice

Scrisă din 10 ani de experiență, cartea aduce valoare oricărui antreprenor, experimentat sau la început de drum. Trebuie citită!

—Iulian Stanciu, CEO eMAG

Datorită a două elemente esențiale (abordarea extrem de practică și experiența autorului), această carte are ingredientele necesare pentru a deveni un ghid al celor mai bune practici in afaceri.

—Eugen Anicescu, CEO Coface România

Având la bază o solidă documentare din mediul de afaceri din Romania și din regiune, cartea reprezintă un ghid remarcabil de bune practici pentru dezvoltarea unei afaceri.

—Dorel Mihai Paraschiv, Prof. Univ. Dr. Academia de Studii Economice